ATKI indgår partnerskab med AutoPay på parkering

ATKI indgår partnerskab med AutoPay – Europas største leverandør af ANPR-baserede parkeringsløsninger


ATKI er glade for at kunne annoncere, at vi har indgået et partnerskab med norske AutoPay – Europas mest udbredte ANPR-parkeringssystem – med henblik på at kunne levere det absolut bedste inden for parkering for såvel kommuner som private virksomheder.

AutoPay er kendt for sine bomfrie parkeringssystemer, hvor man som parkerende bilist blot kører ind i p-området for så senere at betale automatisk ved udkørsel (eller ikke betale, hvis ens bil på forhånd er ‘whitelistet’ i systemet), alt sammen håndteret via ANPR (automatisk nummerpladeregistrering) samt AutoPays intuitive bruger- og operatørplatform med tilhørende app.

Hos ATKI tror vi på, at fremtiden inden for parkering er netop denne såkaldte ‘flowparkering’. Tid er som bekendt penge, og i disse hektiske tider, hvor tingene ofte skal gå stærkt, ønsker vi som forbrugere ikke at bruge vores dyrebare tid på at køre rundt og lede efter ledige p-pladser, for derefter at skulle bakse med bomsystemer, p-automater og papirlapper. Parkering skal være nemt, og jo mere gnidningsfri og “usynlig” man kan gøre parkeringsoplevelsen for parkanten, desto bedre.

Om end ANPR-baseret flowparkering ikke er nyt i ATKI-regi, så er AutoPay med sine over 400 idriftsatte p-anlæg fordelt over adskillige europæiske lande – herunder flere store lufthavne – en stærk spiller på markedet, og vi ser frem til at kunne spille hinanden endnu stærkere på det danske marked til gavn for vores kunder – nye som eksisterende – inden for såvel det offentlige som private segment.

Du kan læse mere om AutoPay på AutoPay.io og finde mere information om ATKI’s forskellige parkeringsløsninger, herunderAutoPay / Flowparkering (ANPR), på vores nye parkeringsportal her: atki.dk/parking

ATKI Admin

Lignende nyhedsopslag